Το Γραφείο μας

Το Γραφείο μας βρίσκεται στην Καλαμάτα, στην οδό Ψαρών 3. Το γραφείο μας συνεργάζεται απευθείας με μεγάλο αριθμό Ασφαλιστικών Εταιριών, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα Συμβόλαια των Πελατών μας. Ελάτε να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα δημιουργώντας ένα ασφαλιστικό πακέτο, βασισμένο στις δικές σας ανάγκες & επιθυμίες.

Επισκεφτείτε μας να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας, να σας συμβουλέψουμε για τα προιόντα της Ασφαλιστικής αγοράς και να σας δώσουμε προσφορά.

Το προφίλ της VMinsurance

 

Η προσήλωση στις ανάγκες του Πελάτη και η μελέτη της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά εξασφαλίζει την καλύτερη σχέση κόστους - καλύψεων στα Συμβόλαια μας.

Η συνεχής άνοδος της παραγωγής του γραφείου μας είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η VMinsurance είναι η σωτή επιλογή.

Αποστολή και όραμα

Ο στόχος του Γραφείου μας να γίνει το μεγαλύτερο Ασφαλιστικό γραφείο στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας επιτυγχάνεται σταδιακά μέσω της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι Πελάτες μας.

Το Προσωπικό

Στο γραφείο μας ηγείται ο Κύριος Μαυρογιάννης Κωνσταντίνος. Η πολυετής εμπειρία μας στον Ασφαλιστικό κλάδο είναι η καλύτερη εγγύηση των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Σας εγγυόμαστε, ότι θα είμαστε δίπλα σας σε περίπτωση ατυχήματος, παρέχοντας σε εσάς την μέγιστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών σε ότι χρειαστείτε.

Map Site

Αρχική
VMinsurance
Ασφάλειες
Προσφορές
Επικοινωνία